Stop pesten project - Live your Life

Het is ontzettend belangrijk dat kinderen, jeugd maar zeker ook volwassenen hun eigen grenzen duidelijk en assertief aangeven.

Het gevoel van erbij willen horen, niet anders willen zijn of groepsdruk die anderen ervaren kunnen ervoor zorgen dat jij niet je jezelf kunt zijn zonder daarvan last te hebben. DIt vinden wij een zeer kwalijke zaak.

Het Live your Life "stop pesten" project is ervoor bedoeld om je weerbaarder te maken, de ogen te openen van zowel jezelf als van anderen, zodat er meer begrip voor elkaar ontstaat.

Weetjes

Contact en vragen

Ons team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen, u ontvangt dan binnen één werkdag een reactie.

Live your Life - het stop pesten project

Het project
De samenleving veranderd en zal blijven veranderen, ondanks dit moeten we ervoor zorgen dat onze normen en waarden niet vervagen.


Het doel van het project
Het Live your Life project "stop pesten" heeft als doel om de kwetsbaren handvaten te geven zodat ze vooral zichzelf, maar ook anderen kunnen beschermen tegen ongewenst gedrag.

Onze cursus is niet alleen gericht op degene die gepest wordt, maar ook degenen die dit ongewenste gedrag vertonen wordt een spiegel voorgehouden.

Door onze deelnemers weerbaarder te maken, verkleinen wij de kans dat zij slachtoffer worden en/of blijven van machtsmisbruik en/of zichzelf schuldig gaan maken aan grensoverschrijdend gedrag.

Machtsmisbruik kan verschillende vormen aannemen zoals groepsdruk, pesten, internet & veiligheid en kindermishandeling. Deze vormen behandelen wij sowieso in ons Live your Life "stop pesten" project.

Klanten

Enkele van onze tevreden klanten zijn:

  • - Basisschool de Alm
  • - Basisschool Don Sarto
  • - Nationale Sportweek 2013-2015
  • - Speciaal onderwijs de Parcours
  • - Special Heroes

Foto's

  • zelfverdediging en weerbaarheid kinderen.
  • zelfverdediging en weerbaarheid vrouwen.
  • demonstratie zelfverdediging.