hoofdtrainer

Eén van de hoofdtrainers die de cursussen en workshops verzorgt is Audi Moekiran.

Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in diverse martial arts, brengt hij deze kennis nu met plezier over op zowel kinderen als volwassenen.

Quote:" ik heb het altijd al belangrijk gevonden dat zowel kinderen, dames als heren in ieder geval de grondbeginselen kennen om jezelf te kunnen verdedigen. Het geeft je niet alleen meer zelfvertrouwen, maar dat straal je ook uit waardoor je minder snel in de problemen komt".

Weetjes

Contact en vragen

Ons team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen, u ontvangt dan binnen één werkdag een reactie.

Over ons

Op maat gemaakte cursussen voor een optimaal rendement
Wij begrijpen dat elke situatie, elk bedrijf en zelfs elke cursist anders kan zijn. Om deze reden hebben wij vooraf altijd een oriënterend gesprek zodat wij uw wensen in beeld kunnen brengen. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van de cursus en zorgen wij ervoor dat cursisten optimaal rendement halen uit hetgeen wij aanbieden.

Zowel voor bedrijven als particulieren
Onze cursussen worden zowel aan bedrijven als aan particulieren gegeven. De locatie waar de workshop plaats kan vinden is op uw locatie of in één van onze dojo’s. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan verdedigen. Of u ambtenaar, scholier, ondernemer of “normale” burger bent. Met de steeds harder wordende maatschappij is dat steeds meer nodig.

Cursussen en workshops door geheel Nederland
De zelfverdedigingslessen geven wij door geheel Nederland. Er is dus vast en zeker ook een cursusmogelijkheid bij u in de buurt.

Klanten

Enkele van onze tevreden klanten zijn:

  • - Basisschool de Alm
  • - Basisschool Don Sarto
  • - Nationale Sportweek 2013-2015
  • - Speciaal onderwijs de Parcours
  • - Special Heroes

Foto's

  • zelfverdediging en weerbaarheid kinderen.
  • zelfverdediging en weerbaarheid vrouwen.
  • demonstratie zelfverdediging.