Weetjes

Contact en vragen

Ons team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen, u ontvangt dan binnen één werkdag een reactie.

Nieuws

Kickboxing Clinic Mr Perfect Ernesto Hoost
Op zaterdag 13 december 2014 hebben wij een Kickboxing Clinic georganiseerd met als trainer niemand minder dan K1 Wereldkampioen Mr Perfect - Mr Ernesto Hoost. Klik hier voor meer informatie.

Clinics via de Schroef
Stichting de Schroef brengt middels een samenwerkingsverband tussen school, kinderopvang en sport de jeugdige inwoners van de gemeente Heusden structureel aan het bewegen en sporten en biedt daarnaast ondersteuning aan de aangesloten sportverenigingen.

Naschoolse sport
Ook dit schooljaar kunnen leerlingen direct na schooltijd weer kennismaken met het sportaanbod. Met uiteraard als uiteindelijk doel dat de kinderen doorstromen naar de vereniging zodat ze leuk bezig blijven met bewegen.

Clinic Maurick college
Bij het Maurick college in Vught zal aan meer dan in totaal 200 leerlingen een clinic zelfverdediging en weerbaarheid worden gegeven.

Start nieuwe cursus weerbaarheid
In verschillende plaatsen zullen wij een nieuwe cursus gaan opstarten. Dus let goed op of wij in uw regio zijn.

Zelf een cursus aanvragen
Een nieuwe mogelijkheid is dat wij u de mogelijkheid bieden om zelf een groepje bijeen te vormen voor een cursus. Als voorwaarde stellen wij wel dat er minimaal 10 personen deelnemen en dat er bij voorkeur ook een geschikte ruimte wordt geregeld (dit mag zelfs een ruime woonkamer zijn).

Zelfverdediging en weerbaarheid als teambuilding
Onze workshops lenen zich ook uitstekend als een activiteit voor teambuilding. Vraag onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden.

Klanten

Enkele van onze tevreden klanten zijn:

  • - Basisschool de Alm
  • - Basisschool Don Sarto
  • - Nationale Sportweek 2013-2015
  • - Speciaal onderwijs de Parcours
  • - Special Heroes

Foto's

  • zelfverdediging en weerbaarheid kinderen.
  • zelfverdediging en weerbaarheid vrouwen.
  • demonstratie zelfverdediging.